LEEFSTIJL SNAPSHOT INSTRUCTIES

lifestyle_blue.png

1. RENDLE LEEFSTIJL SNAPSHOT

Jouw leefstijl heeft een grote invloed op jouw welzijn, gezondheid en overal geluk. We hopen meer aandacht te vestigen op het belang van jouw dagelijkse keuzes. Jouw RENDLE LEEFSTIJL SNAPSHOT wordt gemaakt door middel van een dynamische online vragenlijst die ongeveer 5 minuten duurt. Na afronding van de leefstijl vragen ontvangt jij je gepersonaliseerde LEEFSTIJL SNAPSHOT & CHECKLIST. De scores en feedback zullen je helpen je gezondheidsdoelen te identificeren en te bereiken.

 
pencil_female_512.png
 

2. HOE DE VRAGEN TE BEANTWOORDEN?

Nadat je op START hebt geklikt, ga je automatisch naar je eerste vraag. Vergeet niet op de VERZEND-knop te klikken nadat jij je laatste vraag hebt gehad. Wij zijn van mening dat het vrij eenvoudig is om de verschillende vragen te beantwoorden, maar voor de zekerheid leggen we hieronder de 3 verschillende soorten vragen uit. Er zijn overigens geen 'goede' of 'foute' antwoorden zijn, alleen jouw antwoorden zijn de juiste.

radio_button.png
 

KEUZERONDJE VRAGEN: SELECTEER SLECHTS ÉÉN ANTWOORD

Klik op het juiste keuzerondje. Je gaat dan automatisch door naar de volgende vraag.

drop_down.png
 

DROPDOWN VRAGEN: SELECTEER SLECHTS ÉÉN ANTWOORD

Selecteer het juiste antwoord in het dropdown menu. Je gaat dan automatisch door naar de volgende vraag.

check_box.png
 

CHECKBOX VRAGEN: VINK ÉÉN OF MEERDERE ANTWOORDEN

Nadat je de antwoorden hebt aangevinkt klik je op VOLGENDE of op de voorwaartse pijl om door te gaan.

VOLGENDE_1.png
 

DE VOLGENDE-KNOP

Nadat je antwoorden in checkbox vragen hebt aangevinkt of na het zien van instructie pagina’s verschijnt er in het midden van je scherm de VOLGENDE-knop.

arrow_right.png
 

VOORWAARTSE PIJL

Nadat je antwoorden in checkbox vragen hebt aangevinkt of na het zien van instructie pagina’s verschijnt er rechts onder in je scherm een voorwaartse pijl.

arrow_left.png
 

ACHTERWAARTSE PIJL

Deze pijl bevindt zich links onder in je scherm. Als je op deze pijl klikt ga je terug naar je vorige vraag.

privacy_lock.png

3. PRIVACY

Jouw persoonlijke gegevens zijn privé en zullen niet met je werkgever of andere derden worden gedeeld. Je hebt de mogelijkheid om jouw LEEFSTIJL CHECKLIST, SAMENVATTING of SNAPSHOT te delen met je health coach, arts of zorgverlener.

Hier kan je RENDLE’s privacy policy bekijken. Je hebt altijd de mogelijkheid om je gegevens te bekijken of je gegevens te verwijderen onder GDPR. Als je vragen of opmerkingen hebt, kunt je ons e-mailen op privacy@rendle.com.

 
education_512.png
 

4. ONS DOEL IS EEN POSITIEVE INVLOED TE ZIJN OP JOUW GEZONDHEID EN WELZIJN

Wij bieden een reeks producten en diensten aan die gericht zijn op het verbeteren van leefstijl. Waarom leefstijl? Omdat de meeste ziekten worden veroorzaakt door ongezonde leefstijl keuzes, en wij vinden het belangrijk om op een positieve manier te helpen de gezondheidszorg betaalbaar te houden en tegelijkertijd mensen te helpen zowel gelukkiger als gezonder te worden. Het sleutelwoord is 'keuzes.' We hebben allemaal het vermogen om onze levensstijl te veranderen, in zowel voor- en tegenspoed. Positieve leefstijlkeuzes verhogen zowel je geluk als je gezondheid.